Dirty Dancing Trailer

[postlink]http://filmefavorite.blogspot.com/2010/07/dirty-dancing-trailer.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=tFOdpxzfZEgendofvid
[starttext]
Filmul prezinta povestea lui Baby, o adolescenta de 17 ani, ce se afla in vacanta cu parintii ei la un hotel din Catskills. Plictisindu-se la acest hotel, ea descopera o petrecere a angajatilor si este vrajita pe loc de dansul practicat de acestia. Se indragosteste de Johnny Castle, un tanar dansator al spectacolului organizat de hotel. Partenera lui de dans afla ca este insarcinata si astfel, Baby se ofera sa invete sa danseze si sa o inlocuiasca pe Penny. Insa tatal lui Baby nu este de acord cu acest lucru, considerand ca Jonny nu e de nasul fetei sale.

Impresii despre acest film:

"Un film de vis cu o cenusareasa transformata prin iubire si dans intr-o adevarata printesa din basme.Muzica si dansul specific da sarm, culoare, frenezie si dorinta de a-l revedea ori de cate ori vrei sa ff fericit. "

"Excelent, un film care mi-a incantat ani de liceu, ascultam caseta cu melodiile din film la toate petrecerile unde eram, un film pe care l-as vedea mereu si tot nu m-as satura sa-l vad. Un film superb cu o coloana sonora excelenta, bine realizat, actori isi intra bine in pielea personajelor, scenele de dans sunt incredibile, un film care cu siguranta o sa ramana in amintirea tuturor care o sa-l vada.Superb, merita vazut de cei care nu l-au vazut pana acum."
[endtext]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vizitatori:

. Recensamantul Bloggerilor